Tófólia Házhoz Szállítása

 

Hívjon: +36 1/999-8591, írjon: vagy kattintson ide és kérjen visszahívást!

 

Tófólia házhoz szállítás

 

A házhoz szállítás díja a teljes országba egységes, mértéke egyedül a tófólia súlyától függ.

 
 
Súly   Bruttó díj
0-30 kg   3 300 Ft
30-40 kg   3 900 Ft
40-50 kg   8 000 Ft
50+ kg   Egyedi árat adunk
 

Mennyi idő alatt szállítják ki a tófólia megrendelésem?

Tófólia megrendelése az elkészítést követően 1 munkanapon belül jut el Önhöz.

Kapok-e értesítést a szállítás pontos időpontjáról?

Kedvező szállítási költségeket az által tudunk biztosítani, hogy a szállítmányozó autó több küldeményt kézbesít egy napon, melyek kiszállításának sorrendje nem határozható meg előre. Ennek megfelelően reggel 8 és délután 17 óra között várható a küldemények kézbesítése - a legtöbb esetben 11 és 15 óra között. Természetesen szállítmányozó kollégáinknak megadjuk megrendelőink telefonos elérhetőségét. Az esetek nagy részében egyeztetnek Önnel a szállítás várható időpontjáról.

Mi történik, ha nem vagyok otthon, amikor megérkezik a csomag?

Ilyen esetben a kézbesítő telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztet egy újabb szállítási időpontról.

Mekkora és milyen nehéz csomagot kapok majd?

A csomag mérete és súlya nagyban függ a tófólia méretétől és vastagságától. Súllyal kapcsolatban megrendeléskor tudjuk tájékoztatni pontosabban. A tófóliát kompakt méretűre összehajtogatva szállítjuk Önhöz, így nagyobb darabok esetében is jól kezelhető, átlagos autó csomagtartójában szállítható méretű marad.

Kapok-e segítséget nagy és / vagy nehéz csomag esetén a kézbesítőtől?

A kézbesítők nagyobb tófólia kiszállításakor raklapon viszik Önhöz a csomagot, melyet az erre alkalmas eszközzel tudnak mozgatni. Így kiszállításkor a csomagot Önnek alkalmas pontra teszi le a kézbesítő.

Biztonságos a házhoz szállítás a tófóliára nézve?

A tófólia sérülésmentes kiszállítása érdekében mi és a szállítást végző kollégák is minden elkövetünk. Tapasztalataink alapján 99%, hogy problémák nélkül érkezik meg Önhöz megrendelése. Azonban az esetleges szerencsétlen véletlenek elkerülése érdekében, kérjük, nézze át a tófólia szállítási felületét. Amennyiben sérülést talál, vetessen fel jegyzőkönyvet a szállítóval, hogy megnyugtató megoldást találhassunk problémájára.