Geotextília Megrendelés

 

Hívjon: +36 1/999-8591, írjon: vagy kattintson ide és kérjen visszahívást!

 

Geotextília megrendelés

 

Amennyiben tájékozódna, vagy geotextília megrendelést szeretne leadni, hívjon a +36 1/999-8591 számon vagy írjon e-mailt a megrendeles@tofolia.net címre. Minden vevőnkkel személyesen, telefonon is felvesszük a kapcsolatot. Ezért kérjük, ha e-mailt ír, ne felejtse el megadni telefonszámát! Amennyiben szeretné ide kattintva visszahívást is kérhet.

Milyen széles a geotextília?

A geotextíliát általában 4-5 méter széles tekercsekből vágjuk le. A megrendelt geotextília méretétől és a tekercseken lévő mennyiségtől függően a geotextília egy összefüggő vagy több darabban vehető át. Amennyiben egy darabban szeretné a geotextíliát megkapni, kérjük, rendeléskor jelezze.

Mennyi idő múlva vehetem át a geotextília megrendelésem?

A geotextília személyesen azonnal átvehető, míg a házhoz szállítás maximum 2-3 munkanapot vesz igénybe.

 
 
 

A geotextília tekercsben vagy kis méretűre összehajtva vehető át?

Minden esetben kis, autó csomagterében szállítható méretűre hajtjuk össze a geotextíliát.

Mennyibe kerül a geotextília házhoz szállítása?

A geotextília házhoz szállításának díja a megrendelt geotextília súlyától függ. Amennyiben tófóliával együtt rendel geotextíliát, nagy valószínűséggel külön szállítási költség nélkül juttatjuk el Önhöz. A házhoz szállítás részleteiről ide kattintva olvashat.

 
 
 

Hogyan fizethetem ki geotextília megrendelésemet?

Személyes átvétel esetén készpénzben, míg házhoz szállítás esetén utánvéttel (vagy előreutalással) fizethet geotextíliájáért.