Tófólia Megrendelés

 

Hívjon: +36 1/999-8591, írjon: vagy kattintson ide és kérjen visszahívást!

 

Tófólia megrendelés

 

Amennyiben tájékozódna, vagy tófólia megrendelést szeretne leadni, hívjon a +36 1/999-8591 számon vagy írjon e-mailt a megrendeles@tofolia.net címre. Minden vevőnkkel személyesen, telefonon is felvesszük a kapcsolatot. Ezért kérjük, ha e-mailt ír, ne felejtse el megadni telefonszámát! Amennyiben szeretné ide kattintva visszahívást is kérhet.

 
 
 

Milyen méretekben lehet tófóliát kapni?

A válasz tófólia típusonként eltérő lehet, valamint igyekszünk az Ön elvárásainak megfelelni. Ezért minden esetben az Ön igényeinek leginkább megfelelő méretű tófóliát készítjük el.

Ez azt jelenti, hogy a legszokatlanabb méretek esetében is maximum néhány 10 cm-es pontossággal készül el megrendelése.

Rugalmas gyártástechnológiánknak köszönhetően síkbeli térformák kivitelezésére is van lehetőség, így jelentősen olcsóbban juthat kerti tó szigeteléséhez.

 
 
 

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt tófóliát?

A legtöbb tófólia megrendelést egyedileg készítjük el, mely mindössze 2 munkanapot vesz igénybe. Ekkor személyesen átveheti telephelyünkön.

Igény esetén a tófólia elkészítését 24 órás szolgáltatással is tudjuk vállalni. Azaz akár a megrendelés napján, de legkésőbb másnap átvehető a tófólia.

Amennyiben házhoz szállításra van szükség, mindössze 24 órán belül eljuttatjuk Önhöz elkészült megrendelését. Részleteket a házhoz szállításról ide kattintva olvashat.

A kész tófólia tekercsben vagy kis méretűre összehajtva vehető át?

A tófóliát minden esetben kisméretű, autó csomagterében szállítható formára hajtjuk össze.

Mennyibe kerül a tófólia házhoz szállítása?

A tófólia házhoz szállításának díja a tófólia súlyától függ. Ez függ a tófólia méretétől, vastagságától és márkájától. Erről megrendeléskor részletesen tájékoztatjuk. Bármilyen értékű megrendelése, a házhoz szállítás díjának felét mi álljuk! A házhoz szállítás díjairól és az ehhez kapcsolódó kérdésekről bővebben itt tájékozódhat.

Hogyan fizethetem ki a tófóliát?

Tófólia megrendelését személyes átvétel esetén készpénzben, míg házhoz szállítás esetén utánvéttel (vagy előreutalással) fizetheti ki.