Kerti Tó Kellék Megrendelés

 

Hívjon: +36 1/999-8591, írjon: vagy kattintson ide és kérjen visszahívást!

 

Kerti tó kellék megrendelés

 

Amennyiben tájékozódna, vagy kerti tó kellék megrendelést szeretne leadni, hívjon a +36 1/999-8591 számon vagy írjon e-mailt a megrendeles@tofolia.net címre. Minden vevőnkkel személyesen, telefonon is felvesszük a kapcsolatot. Ezért kérjük, ha e-mailt ír, ne felejtse el megadni telefonszámát! Amennyiben szeretné ide kattintva visszahívást is kérhet.

 
 
 

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt kerti tó kelléket?

Amennyiben a kiválasztott kerti tó kellék raktáron van személyesen azonnal átvehető. Abban az esetben, ha a kerti tó kellék nincs raktáron, mindent elkövetünk, hogy minél hamarabb kezébe vehesse. Ez általában 3-4 munkanapot vesz igénybe.

Mennyibe kerül a kerti tó kellék házhoz szállítása?

A kerti tó kellékek házhoz szállításának díja a termék súlyától függ. Mivel ebben a kategóriában igen változatos méretű és súlyú termékek találhatóak, ezért pontos tájékoztatással megrendeléskor tudunk szolgálni. A házhoz szállításhoz kapcsolódó kérdésekről és díjakról bővebben itt olvashat.

 
 
 

Hogyan fizethetem ki a kerti tó kellék árát?

Amennyiben a terméket személyesen veszi át készpénzben, míg házhoz szállításkor utánvéttel (vagy előreutalással) fizethet.