Tószűrő Megrendelés

 

Hívjon: +36 1/999-8591, írjon: vagy kattintson ide és kérjen visszahívást!

 

Tószűrő megrendelés

 

Amennyiben tájékozódna, vagy tószűrő megrendelést szeretne leadni, hívjon a +36 1/999-8591 számon vagy írjon e-mailt a megrendeles@tofolia.net címre. Minden vevőnkkel személyesen, telefonon is felvesszük a kapcsolatot. Ezért kérjük, ha e-mailt ír, ne felejtse el megadni telefonszámát! Amennyiben szeretné ide kattintva visszahívást is kérhet.

 
 
 

Honnan tudom, hogy jó tószűrőt választottam?

Amennyiben már kiválasztotta a tószűrőt megrendelés előtt gondolja át, hogy a választott tószűrő megfelel-e az Ön céljainak (pl. pataktáplálás, szökőkút üzemeltetés, funkciók, stb.). Ezen kívül fontos, hogy a tószűrő kapacitása arányban legyen a kerti tó méretével és élővilágával (pl. halastó vagy hal nélküli tó). A könnyebb döntés érdekében bővebben tájékozódhat a tószűrő kiválasztásáról az erről szóló oldalainkon.

Mennyit kell várni a tószűrőre megrendelés után?

Az egyes tószűrők rendelkezésre állásáról érdemes telefonon tájékozódni. Amennyiben a kiválasztott tószűrő készleten van - házhoz szállítás esetén is - akár már másnap beüzemelheti a tószűrőt. Abban az esetben, ha a tószűrő nincs raktáron, mindent megteszünk, hogy minél hamarabb kezébe vehesse. Ez általában 3-4 munkanapot vesz igénybe.

 
 
 

Mennyibe kerül a tószűrő házhoz szállítás?

Tószűrő esetén szinte minden esetben 2 000 Ft-ba kerül a házhoz szállítás, függetlenül attól, hogy Magyarországon belül hova rendeli. A tószűrő házhoz szállításához kapcsolódó kérdésekről bővebben ide kattintva olvashat.

Hogy fizethetek a tószűrőért?

Személyesen készpénzben, míg házhoz szállítás esetén utánvéttel (vagy előreutalással) rendezhető a tószűrő ára.