Tűzivíztározó szigetelés, fürdőtó építés, lapostető szigetelés

 

Hívjon: +36 1/999-8591, írjon: vagy kattintson ide és kérjen visszahívást!

 

Helyszíni munkák

 

A nagyobb méretű munkák, vagy szigetelések esetében vállalunk helyszíni tófólia telepítést, szigetelést is. Nem csak kerti tó, de tűzivíztározó, fürdőtó, ülepítő medence, hígtrágyázó és bármilyen más felületek pl. tetők, pincefalak, mélygarázsok stb. szigetelése is megtalálható munkáink között.

A tófólia forrasztásához a hőlégfúvós hegesztés technikáját alkalmazzuk, mely a forrasztásnál a két felületet, anyagot folytonossá teszi, így biztosítva tökéletes vízzárást.

 
 
 

Tűzivíztározó szigetelés

Kérje bátran ajánlatunkat, ha tűzivíztározó szigetelése a feladat!

Több évtizedes tapasztalattal és számos referenciával bíró kivitelező gárdánk, bármilyen funkciót betöltő víztározó szigetelését egyedi igényeknek megfelelően készítik el. A helyszínen történő tűzivíztározó szigetelés rutinfeladat számunkra, melyet a hatósági előírásoknak megfelelő módon és megfelelő szigetelő anyagokkal végzünk el.

Különböző anyagválasztással az Ön lehetőségeinek megfelelő költségekkel dolgozunk, így választhat az évtizedekig garantált megoldások és a legolcsóbb szigetelési technikák között.

A tűzivíztározó szigeteléssel kapcsolatos bővebb információkért, tekintse meg szakmai oldalunkat, kattintson ide!

Fürdőtavak – az igazán nagyra vágyóknak

Élvezze a víz frissességét természetes körülmények között!

Nagyméretű fürdőtavak tervezését és kivitelezését vállaljuk. Olyan tavat varázsolunk kertjébe, mely kialakításának és méretének köszönhetően nemcsak a természetet viszi otthonába, de frissítő vizét a nyári melegben fürdőtóként élvezheti. Télen akár korcsolyapályának is használhatja! Igényes kivitelezés az Ön elképzeléseinek megfelelően!

Kerti tavak építése

Kerti tó építése esetén bízza ránk a piszkos munkát!

Elképzeléseinek megfelelően megtervezzük, kivitelezzük és készséggel szállítjuk kertjébe a vízi élővilágot. Ha nincs ideje, vagy lehetősége önállóan megépíteni kerti tavát, bátran kérjen ajánlatot!

Kertépítés a tavon túl

A kerti tó már önmagában hatalmas változást jelent a kertünkben, de egy igazán szép kerthez nem csak mederásás és tófólia szükséges.

A kerttervezés, kertépítés során nem érdemes olyan buktatókba belefutni, amelyek egy kis tapasztalattal elkerülhetőek lennének. Kattintson ide tanulságos történetekért, hogy az Ön kertjében már ne fordulhassanak elő hasonló esetek.