Tószűrő Garancia, Garanciális Feltételek

 

Hívjon: +36 1/999-8591, írjon: vagy kattintson ide és kérjen visszahívást!

 

Tószűrő garancia

 

A tószűrőkre nem csak márkánként, de típusonként is eltérő garanciális feltételek élhetnek. Nem csak időtartamban lehetnek eltérések, kiemelt garanciális feltételek szólhatnak például egyes szogláltatásokra. Ilyen az OASE® vagy Pontec® tószűrők esetében a tisztavíz garancia.

Tószűrők esetében mire érvényes a garancia?

Tószűrő esetében a gyártók az anyag- és gyártási hibákra vállalnak garanciát. Így, ha a garancia időtartamán belül meghibásodik a készülék, akkor jogosult a garancia érvényesítésére.

 
 
 

Mi kell a garancia érvényesítéséhez?

Tószűrők (és általában véve a kerti tó gépek) esetében az egyik feltétele a garancia érvényesítésének a számla. Emellett figyelmesen olvassa el a leírás működtetésre, rendeltetésszerű használatra és karbantartásra vonatkozó részeit. A tószűrőt ezeknek megfelelően működtesse.

Mit tegyek, ha garanciális problémám van?

Amennyiben garanciális problémája van, keressen fel minket a +36 1/999-8591 számon vagy írjon e-mailt a megrendeles@tofolia.net címre. Ide kattintva akár visszahívást is kérhet.

 
 
 

Hány év garanciával rendelkeznek az OASE® és Pontec® tószűrők?

Az OASE® és a Pontec® márkájú tószűrők minőségi, német termékek. Gyártójuk 2 illetve 3 év garanciát vállal ezekre. Az erre vonatkozó jelölést keresse a termékek leírásában.

OASE® tószűrő esetében lehetősége van a garancia (terméktől függően) további 1 vagy 2 évvel történő meghosszabbítására. Ezzel a garancia összesen 3 vagy 5 évre bővül ki. A meghosszabbításhoz regisztrálnia kell termékét az interneten. Amennyiben szeretné, segítünk ennek intézésében.

 
 
 

Mit jelent a tisztavíz garancia?

Az OASE® és a Pontec® tószűrő márkák megjelölt termékeihez tisztavíz garancia jár. Ezzel a gyártó garantálja, hogy amennyiben a tó méretének és élővilágának megfelelő rendszert az ajánlásoknak megfelelően állítják össze, és a leírásnak megfelelően működtetik, akkor a kerti tó garantáltan tiszta vizű lesz. A tiszta víz 1 m-es mélységig felismerhető halakat és növényzetet jelent. A garancia feltétele, hogy a vásárlás napjához képest 3 hónapon belül regisztrálja a gyártó honlapján a termékeket. Amennyiben kéri, segítünk ennek bonyolításában.