Tószűrő Márkák

 

Hívjon: +36 1/999-8591, írjon: vagy kattintson ide és kérjen visszahívást!

 

Milyen tószűrő márkát válasszak?

 

A tószűrő márkák között nagy eltérés mutatkozhat árban, illetve szolgáltatásokban is. Az alábbiakban rövid áttekintést nyújtunk az egyes márkákról.

 
 
 

OASE® tószűrők

Az OASE® német cég 1948-ban kezdte meg működését. Szlogenjük az „Élő víz”, mely alatt az élő, természetes és egészséges vízkultúrát értik. Tószűrőkön kívül a kerti tó építés minden területét lefedik termékeikkel. Német cég lévén, tószűrőiket magas minőség, hasznos funkciók és hosszú élettartam jellemzi.

Az egyik legfontosabb ígéretük a tiszta víz. Garantálják, hogy a kerti tó vize tiszta lesz, amennyiben termékeiket az ajánlásoknak és a felhasználói útmutatónak megfelelően működtetik.

Termékeikre jellemzően 2-3 év garanciát vállalnak. Amennyiben OASE® tószűrőt választ, biztos lehet benne, hogy jól döntött.

Pontec® tószűrők

A Pontec® márkát a német OASE® cég hívta életre. A Pontec® név alatt forgalmazott termékeikkel céljuk, hogy azok számára is kiváló tótechnikát, tószűrőket ajánlhassanak, akiknek fontos a költséghatékonyság, de a jó minőséget sem szeretnék feladni.

Pontec® tószűrők között is megtalálhatóak is azok a termékek, melyek tiszta víz garanciát nyújtanak, hasonlóan az OASE® termékekhez.

A Pontec® tószűrőkre jellemzően 2-3 év garancia vonatkozik. Ideális választás lehet a jó ár / érték arányt előnyben részesítők számára.