BTL™ Tófólia

 

Hívjon: +36 1/999-8591, írjon: vagy kattintson ide és kérjen visszahívást!

 

BTL™ tófólia

 

A BTL™ erősített vízszigetelő fóliákat Észak-Amerikában az 1980-as évek óta sikerrel alkalmazzák, jelenleg évente 4,5 millió négyzetméter kerül beépítésre.

Önálló kategóriát képez a vízszigetelő fóliák között. Minősége I. osztályú és rendkívüli anyagjellemzőkkel bír. Könnyű, erős, versenyképes árú, tartós megoldás.

 
 
BTL™ tófólia
 

A BTL™ tófólia megfelelő telepítés mellett, vastagságtól függően 10, illetve 20 év garanciával rendelkezik.

BTL™ erősített fólia anyaga

A BTL™ fóliák különleges szerkezetűek, anyaguk szövött és bevonatokkal ellátott. A szövött HDPE szálak ebben a struktúrában hajlékonnyá és rendkívül erőssé teszik ezt a fóliát.

A BTL™-24A tófóliára – megfelelő telepítés esetén – 20 éves garancia vonatkozik, anyaga -65 °C-ban is hajlékony marad. Gyökér még az elmúlt 30 év során nem fúrta át és szakítószilárdsága a nála többször vastagabb szigetelőanyagoknál is nagyobb!

Méretre készített BTL™ tófólia

A BTL™ fólia az egyetlen olyan tófólia alternatíva, amelyből több száz, sőt több ezer négyzetméteres, egybefüggő fólia leplek készíthetőek a kívánt méretre!

A 3,66 m széles tekercsekből méretre hegesztett fólia alacsony súlya és nagy anyagerősségének köszönhetően relatív kis méretre összehajtható, könnyen kezelhető.

A könnyű fólia = alacsony szállítási költség!
Pl. 80 m2 BTL™ 24-es szállítása utánvéttel bruttó 2.615 Ft.

A méretre készítés során síkbeli alakzatok is kialakíthatóak – a fóliacsíkok eltérő hosszával és elhelyezésével.

A méretre készítést a kor követelményeinek megfelelően automata hegesztőgéppel végezzük, amely állandó sebesség, hőfok és nyomás mellett biztos hegesztési varratot készít.

Tanúsítványok

A BTL™ tófólia ISO 9001:2008 szabvány szerinti gyártástechnológiával, a legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelően készül.